Ny rapport fra onkel reisende Mac (Kristian Bjørnsen) – Bergen
caption

Ny rapport fra onkel reisende Mac (Kristian Bjørnsen)

Hei igjen!

Rolig økt i morges med fotball og litt angrepstrening. Lekende 6-2 seier til de gamle, igjen. Dagens happening må tildeles ass trener, Erlend Aam. Etter to min på tennisbanen hinket han av banen av en uviss skade. Så dagens visdomsord til han bør være: toppidrett er ikke for alle, hold deg til analysen!

Også dagens kamp er unnagjort, mot Bad Schwartau. Vi fikk en god start, og hadde en komfortabel 18-13 ledelse til pause. Etter pause ble vi litt for passive både bakover og framover, som resulterte i mange utvisninger og mindre ledelse. Men etter en timeout, klarte vi å ro i land seieren. Sluttresultat 32-30. Klar for finale i morgen!:) Målskårere: Espen 7, Tori 7, Kristian 6, Trym 4, Harald 3, Jokke 2, Henrik 1, Iben 1 og Filip 1.

Takk for denne gang!