God kveld fra Kristian – Bergen

God kveld fra Kristian

Hei og god kveld!

FyllingenBergen gikk seirende ut av turneringen!!

Møtte et svært fysisk lag, Hamm Westfalen. Og for en målrik kamp det ble! 19-19 ble til 37-35. Kampen var preget av mye slossing og kriging, som vi brukte til vår fordel. Igjen masse rare dommeravgjørelser, men egentlig ganske likt begge veier. Angrepet satt bra og vi kom til gode sjanser hver gang vi satte opp et angrep. Men vi hadde også store problemer med å tette igjen bakover.

Andre omgang ble betraktelig bedre bakover, noe som gjorde at vi tok pokalen «hem». Alle bidro godt og vi viser tydelig at vi er bedre enn vi var på samme tidspunkt i fjor.

Nå blir det god mat og en sosial sammenkomst i kveld, noe som vi ser fram til etter en bra gjennomført turnering! Målskårere: Harald 7, Kristian 7, Espen 5, Tori 5, Trym 5, Mossi 4, Henrik 2, Filip 2.

Følg denne linken for bilder fra Tyskland.