Hviledag i Sverige v/Kristian – Bergen

Hviledag i Sverige v/Kristian

Dette har vært en dag etter min smak. Og mest sannsynlig alle andre også. Startet med frokost på campingplassen 0930, det viktigste måltidet i døgnet. Deretter var det ett par timer fritid, hvor noen valgte å slappe av, mens andre tok seg et par hull på golfbanen. Preben leverte varene der, med to over par på to hull. Brødrene Bjørnsen rett i hæla.

Så litt senere var det duket for den store happeningen. Det ble konkurrert i 4 konkurranser, leirdueskyting, 4-hjuling, fotballgolf og sandvolleyball. Vi ble delt inn i tremannslag, hvor lederne var et av de. Det skulle vise seg å være et bunnlag (som forventet). En halvskadet Aam, «kaptein» Anders og verten Jas kom på en komfortabel siste plass. Favorittene kom dårlig igang med leirdueskytingen, men tok seg godt opp på resten av øvelsene.

Vinnerne av de respektive øvelsene var:

Leirdueskyting: Harald, Preben og Henrik        Enkeltmannsprestasjon: Erik
4-hjuling: Trym, Iben og Kristian                         Enkeltmannsprestasjon: Daniel
Fotballgolf: Trym, Iben og Kristian                      Enkeltmannsprestasjon: Kristian (topp 10 i verden)
Sandvolleyball: Trym Iben og Kristian

Som man leser ovenfor, ble det en klar seier til lag 3 som besto av Trym, Iben og Kristian, noe som de fleste hadde forutsett.

Nå blir det grilling og kos på hytten til Jas, og vi forbereder oss til en ny kamp mot et sterkt H-43 lag, i morgen.