Kristian rapporterer om døde fugler – Bergen

Kristian rapporterer om døde fugler

To døde fugler møtte oss utenfor døren til Jas. Og dette før vi har begynt med leirdueskytingen! Men vi kom oss inn og godt fornøyd med vertskapet så langt!

Alle spillerne har leid seg sykler så vi kommer oss lett fram overalt. Dagen i dag startet med frokost på campingplass en liten kilometer fra Jas. Deretter ble det en sykkel/sightseeingtur rundt på øya. Etterpå brukte noen tiden på minigolf, golf på rangen eller avslapping på hyttene.

O/V Helsingborg sto på motsatt side av banen kl 1830. Det ble en kamp, uten den helt store motstanden. Komfortabel 34-20 seier, der alle fikk spilletid ! I morgen venter aktivtetsdag på øya, hvor vi er delt inn i lag, og mange konkurranser står på agendaen. Vi gleder oss!