Ny sponsor – Bergen

Ny sponsor

Vestlia Resort og FyllingenBergen har inngått en sponsoravtale som gir et unikt tilbud til våre sesongkortholdere og sponsorer.

Vestlia Resort er ny samarbeidspartner for FyllingenBergen. Denne avtalen vil gi begge parter gode muligheter for vekst og bidra til å øke sesongkortsalget vårt drastisk, sier markedsleder Andreas Gjeitrem.

Vestlia Resort er et fjellresort skapt for de gode opplevelsene. Kanskje et av Norges flotteste SPA – SKI og konferanse resort og med en beliggenhet for «ski-in/ski-out» ved Geilolia Skisenter og direkte tilgang til flotte langrennsløyper. Hotellet er nydelig innredet i en lun, komfortable lodgestil og har en avslappende atmosfære.

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives.

Vi har egen golfbane og Geilolia Sommerpark like utenfor hotelldøren.

Hotellet har et eksklusivt SPA- og fitnesssenter – 1000 kvm for kropp og sjel, topp moderne konferansesenter på 800 kvm, hyggelig restaurant, bar og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Barna kan vi glede med et flott lekeland på 200 kvm.

Les mer om Vestlia Resort på Geilo her.

SESONGKORT FOR 2012-13 MED VESTLIA RESORT OVERASKELSE BLIR LAGT UT FOR SALG MANDAG 10. SEPTEMBER KL 10.00 FØLG MED PÅ HJEMMESIDEN OG VÅR FACEBOOK-SIDE FOR MER INFO!