FyllingenBergen klar for 4.runde i NM – Bergen

FyllingenBergen klar for 4.runde i NM

Sluttresultatet på 21-30 gir ikke et helt riktig bilde av kampen. Kristiansund var skarpe og førte kampen i de første 41 minuttene, og var sågar oppe i en 4 måls ledelse på 6-2 etter 15 min. Guttene fra dalen slet med å få ballen i mål, og noterte seg for flere bomskudd enn mål i 1 omg. Pauseresultat 13-11 til hjemmelaget var helt fortjent.

Det ble etterhvert tungt for Kristiansund og divisjonsforskjellen ble synligere. Samtidig fikk bergenserne løpe inn «enkle» mål på hjemmelagets feil, og kunne gå fra 17-17 etter 40 min til komfortable 21-30 ved kampslutt.

-Vi var, farlig nok, aldri riktig redd for å ikke skulle snu kampen. I starten står vi bra bak og kommer til gode sjanser som vi brenner, slikt har en tendens til å jevne seg ut gjennom 60 min. Men Kristiansund har et bra mannskap og et godt lag på gang, så jeg tipper de fort blir en utfordrer for Stord og Falk i toppen. Vi er fornøyd med avansement, og gleder oss over at Daniel sto en god kamp bakerst og at Kristian setter utrolige 15 mål i noten, sier assistenttrener Erlend Aam