SPAR LAGET SESONGEN 2012/13 – Bergen

SPAR LAGET SESONGEN 2012/13

Vi har fått en rapport fra Terje Kleppestø, vedr hans tanker og planer for FyllingenBergens Spar-lag i den sesongen som nå starter opp:

Jeg valgte å kjøre 95 og 94 modellene sammen veldig tidlig i vår. Vi har trent jevnt og trutt sammen, «Nye Spar», siden slutten av april.
Noen har vært sendt ekstra mye i styrkerommet, men vi har hatt ballen med hele veien.

Vi har noen utfordringer vi på finne ut av, hvert år er det en «ny» sammensetting av spillere som skal samkjøres inn mot kvallik til Spar.
Samspill på banen, men også sosialt.

Jeg er svær positiv til det arbeidet gjengen har lagt ned hittil, det er fler og fler som «henger» seg på – vil trene skikkelig og bygge seg opp.
Så jeg forventer at vi stiller heltent og klar når alvoret starter i Sandnes lørdag 14. oktober.
Vi møter Oppsal, Sandnes og Kjøkkelvik, de to beste er kvalifisert til Spar serien.

Vi har fått spilt et par treningskamper nå i det siste, delvis for å komme litt i gang, og å få kjenne på kamppulsen igjen.

Vi slo Tertnes sitt Elite damelag med 34-31 på fredag og 2 div. kollega BHK 32 -22 i dag (dog mot et noe redusert BHK lag). De fikk «låne» Eirik Reinkind og Nicholas Storeng da de hadde få spillere, spesiellt Eirik dundret inn noen flotte mål.

Vi gleder oss, det nærmer seg seriestart i 4. , 2. div og G18 serien. Det blir spennende å følge laget i år, blir spennende å se hvor mange spillere som utvikler seg og blir noen råskinn på banen – elegant råskap……

Slagordet for Spar laget blir i år;;;;;;;;;;;;; «Young Bloods»……………………

Vi er veldig glad for nyervervelsene som helt klart forsterker laget vårt, velkommen alle 95 fra Fyllingen Håndball og Anders og Matias fra Årstad og Åsane.

Vi satser mot toppen av Spar serien!
mvh
coach
Terje Kleppestø