Overbevisende seier – Bergen

Overbevisende seier

To biler med FyllingenBergen-spillere tok turen til Årdalstangen lørdag og hentet hjem to poeng og mange mål.

Vi har fått følgende rapport fra trener Terje Kleppestø etter lørdagens 4. div-oppgjør:

Tror dette ble en veldig god opplevelse for våre unge spillere.
Resultattavla vist 3-1 til hjemmelaget etter 5 min. spill, til pause ledet vi 5-15, sluttresultatet ble 13 – 37.

Målscorere; Eirik 10 mål(4 straffer), Johann 8 mål, Per Fredrik 8 mål, Flemming 5 mål, Benjamin 1 mål, Marius 2 mål og Niclas B. 3 mål.

I pausen ble vi enig om at den eneste «fienden» i kampen var oss selv, så vi bestemte at vi skulle vinne 4-0 i starten på 2 omgang – guttene klemte til og alt gikk etter planen.
Det som er noe «odd» med denne kampen, siden resultatet ble som det ble,- så fikk vi veldig god trening i ulike faser av vårt sammensatte håndball-spill. Mange gode situasjoner vi fikk trent på. Johann var uten tvil forsvarssjef i kampen. God innsats og vilje av alle.

Fin gjeng , godt humør dette lover bra for fremtiden.