SEIER i årets første bortekamp !!! – Bergen

SEIER i årets første bortekamp !!!

Bortekamp mot Nøtterøy er aldri enkelt, så det var en tent gjeng som entret Nøtterøyhallen for sesongen første bortekamp.

Det var derfor godt å se guttene klinke til fra start og tilrive seg initativet umiddelbart til 1-5 etter bare 7 min. Godt forsvarsspill var nøkkelen og det ble omsatt i fine kontramål. FyllingenBergen førte på det meste med 6 mål, men klarte aldri helt riste av seg Nøtterøy. Til halvtid ledet bergenserne 11-14.

Kampen preges av litt for lavt tempo og laaannge angrep, samt enormt med utvisninger. Fra vår posisjon kune vi ikke se alle utvisningene og vi opplevde heller ikke at dette var en stygg kamp. 2 omgang starter litt som første og fyllingsdølene går i tet med 13-19, men igjen klarer Nøtterøy nærmes seg gjennom FyllingenBergens 18 min i undertall. Dog er hjemmelaget aldri nærmere enn 2 mål, og bortelaget har et snev av kontroll.

Hos FyllingenBergen er Kristian nok en gang toppskårer med 10 mål, men bak er både Espen (bildet) og Harald dyktige i sine posisjoner.

– 2 viktige poeng på en vanskelig bortebane. Nøtterøy er som et irriterende virus du aldri riktig blir kvitt, men vi er svært glad for seieren, sier trener Anders Fältnäs.

Målskårere:

Kristian Bjørnsen 10 (3), Espen Holand 6, Harald Reinkind 4, Trym Bilov-Olsen 3, Andreas Gjeitrem 2 og Filip Svele 1.