FyllingenBergen-BSK/NIF – Bergen

FyllingenBergen-BSK/NIF

Førstkommende onsdag 19.00 er det duket FyllingenBergen- Nif/Bsk. Den første hjemmekampen i Framohallen for sesongen. Vi lover ett helt nytt arrangement hvor vi blant annet presenterer dagens kjendis. Denne gangen kommer Erik Huseklepp fra SK Brann. Nytt lysshow og ny innløpningsmusikk er også spikret. FyllingenBergen spillerne har fått velge ut sin egen «jingle» når de scorer mål. Får vi høre Kristian Bjørnsen «på han igjen» ett tosifret antall ganger??

Obs!! på ny inngang for publikum i SFO-inngangen. Vil bli merket, men kom i tid til å få med deg showet før kampen.

 

NB! Dersom du støtter FyllingenBergen med din grasrotandel kommer du gratis inn på kampen, hvis bekreftelses SMS fra Norsk Tipping i billettluken. Den får du ved å sende sms.

SMS: GRASROTANDELEN 895646202 til 2020 (gratis)