Seier over BSK/NIF – Bergen

Seier over BSK/NIF

BSK/NIF kom best i gang i FRAMOhallen onsdag kveld og gikk rett i 0-4 etter bare 5 min spill.

De gule sto høyt, men ble for passive i starten. En kjapp time-out og noen korrigeringer, og FyllingenBergen var inne i kampen igjen på 5-5. Lagene fulgte hverandre tett og BSK fikk ta føringen etter noen utvisninger til hjemmelaget, men kom tilbake til 13-13 ved halvtid. I 2 omgang tar guttene fra dalen over føringen i kampen og er på det meste foran med 5 mål. Osloguttene virker slitne utover omgangen og klarer aldri helt å komme opp i ryggen på bergenserne. Daniel gjør det ekstra vanskelig for BSK i 2 omg og varter opp med 13 redninger og 21 totalt.

Fremme er det som vanlig Kristian Bjørnsen som lager flest mål, men Harald Reinkind tangerer hans 7 mål idag.

-Det ble en slitekamp, men vi følte vi hadde bredere tropp enn BSK og derfor alle muligheter til å avgjøre utover i kampen. Vi får etterhvert mer kontroll bakover og gjennom det lage noen enkle mål i kontra fremover. Alt i alt er vi svært godt fornøyd med seieren. Daniel står godt i dag og høyresiden vår er god fremme, det er en god seiersresept, sier assistenttrener Erlend Aam