FyllingenBergen til topps – Bergen

FyllingenBergen til topps

FyllingenBergen inntok tabelltoppen i Postenligaen etter 34-32 over Runar i en tett og dramatisk kamp i Framohallen lørdag.

Lagene fulgte hverandre tett hele kampen og det må være lov å si at ingen av dem var spesiellt gode i forsvar. Det meste gikk i mål begge veier, men uten at noen klarte å skaffe seg etter stort overtak. FyllingenBergen uttrykte misnøye med noen av sine utvisninger, uten at det gav noen påvirkning på dommerne. Det ble jevnt helt ut og Runar får 7m på stillingen 33-32 med 28 sekunder igjen å spille, men da henter Daniel Bergquist fram seiersresepten og plukker denne. Dermed får Andreas pynte resultatet til seier 34-32.

-Dramaturgien var fantastisk i dag. Om ikke dette er god underholdning, da vet jeg ikke. Vi sliter bakover i dag og får aldri skikkelig has på Runar, men i andre enden er det litt det samme, vi lykkes med det meste. I pausen sa vi at med 10 redninger i 2 omg vil vi vinne, og Daniel 7m redning 28 sek før slutt var redning nr 10, sier en tydelig fornøyd Erlend Aam

Målskårere

Kristian Bjørnsen 9, Tore Andre Lunde 8, Harald Reinkind 6, Trym Bilov-Olsen 4, Andreas Gjeitrem 3, Espen Holand 2, Erik Bjørnsen 1 og Filip Svele 1.