Fjerde strake seire og serieledelse – Bergen

Fjerde strake seire og serieledelse

FyllingenBergen førte fra start til mål i onsdagens bortekamp mot nyopprykkede Haugaland i Sysco (Tysvær) Arena.

En god Daniel Berguist i mål kompenserte for sjansene våre gutter forspilte fremme, og et lite rykk de siste 10 min før hvilen gav halvtids ledelse 9-15.

Etter hvilen holdt bergenserne seg i førersete og kunne sakte men sikkert dra i fra til seier og sluttresultat 22-33. A landslags aktuelle Kristian Bjørnsen noterte seg for 10 mål og holder stand som toppskårere i Postenligaen med sine 44 mål på 5 kamper, men de gule kunne skilte med hele 9 målskårere i kveldens kamp. Harald Reinkind ble kåret til banens beste av en lokal jury, en avgjørelse det er lett å være enig i.

-En skummel kamp som guttene løser utmerket. Alltid vanskelig med bortekamper mot nyopprykkede lag i starten av sesongen, og særlig når de kommer i ett tett kampprogram. Men all ære til spillerne som viser at de har lyst til å være helt der oppe, da må slike kamper vinnes hver gang, sier assistenttrener Erlend Aam

Målskårere:
Kristian Bjørnsen 10, Harald Reinkind 5, Trym Bilov-Olsen 5, Filip Svele 4, Tore Andre Lunde 3, Preben Rasmussen 2, Andreas Gjeitrem 2 og Espen Holand 1.

Så langt har FyllingenBergen tatt full pott på bortebane med 4 av 4 mulige poeng.

Det blir toppkamp mot Elverum på onsdag i FRAMOhallen når nr 1 og 2 i ligaen møtes.