JAAAAA. Seier over Elverum – Bergen

JAAAAA. Seier over Elverum

FyllingenBergen forvalter serieledelsen på beste måte og noterte seg for nok en seier i årets Postenliga.

Dette var lagets 5 strake seier og det smakte ekstra godt at det var gullfavoritten Elverum som sto på motsatt side.

Men hvilket drama det ble. Hjemmelaget åpnet klart best foran en fullsatt Framohall og med en helt umulig Daniel Bergquist i mål kunne Elverum hoderystende se det lyse 8-1 på måltavlen. Anført av en meget god Espen Holand tok de gule initativet i kampen gjennom kompakt forsvarsspill, strålende målvaktsspill og kjappe kontringer/ankomst. Elverum kom seg etterhvert av åpningssjokket, men FyllingenBergen kunne gå til pause med 14-9 ledelse.

Hjemmelaget holder føringen i kampen utover 2 omgang med «trygg» ledelse på 4-5 mål fram til det gjenstår 7 min. Derfra og inn blir det drama i hallen og fyllingsdølene på både tribune og bane må jobbe med høyt blodtrykk og stress. Elverum legger seg offensivt og hjemmelaget stresser mer enn godt er. Sakte men sikkert utnytter Elverum Fyllingenbergen sine feil i angrep og går fra 26-23 til 26-26 på 2,5 min, og 59:25 på klokken.

Gultrøyene klarer holde ballen i gang og Tore Andre Lunde krangler seg igjennom før han såvidt får slengt i vei ballen i retning mål 4-5 sekunder før slutt. På mirakuløst vis unngår ballen å treffe Nergaard i Elverums mål og jubelen kan slippes løs hos 1300 tilskuere.

Nok ett drama av beste sort og vi gjetter på at vi ser de fleste av tilskuerene igjen neste kamp.

-Dette er ikke bra for aldrende hjerter på laglederbenken, men en utrolig viktig og deilig seier. Vi gjør en fantastisk kamp de første 50 min, kanskje årsbeste av guttene. Daniel er fantastisk i mål og tar nesten halvparten av Elverums skudd, og Espen Holand gjør en forrykende kamp i forsvar og angrep. Dette ble en festaften og en formiddabel lagseier. Jeg håper publikum satte pris på underholdningen, for mer dramatisk enn dette får vi ikke håpe det blir, avslutter Erlend Aam

Målskårere
Espen Holand 7, Harald Reinkind 4, Kristian Bjørnsen 4, Trym Bilov-olsen 4, Tore Andre Lunde 3, Preben Rasmussen 2, Andreas Gjeitrem 2, Filip Svele 1.

Neste onsdag er det kvartfinale i NM og veien mot Spektrum fortsetter om publikum gir like god støtte som i dag. Nøtterøy gjester FRAMOhallen, gjør du ?