Klar for semifinale i NM – Bergen

Klar for semifinale i NM

FyllingenBergen tok initativet fra start i kvartfinalen mot Nøtterøy onsdag kveld.

Det var klart at hjemmelaget hadde alle hensikter om å ta seg til semifinalen, og Nøtterøy klarte aldri komme seg skikkelig inn i kampen. De gule holdt seg 4-5 mål foran fram til tidlig i 2 omgang, men fikk satt inn en lengre sluttspurt og opparbeidet en komfortabel ledelse.

Endringer i laget etter skaden på Harald gav annerledes spill, men likefullt var bergenserne klart bedre enn Nøtterøy. Nå er det trekning av semifinalene torsdag kl 12:00

-Vi viser bra moral i dag og vinner en fortjent seier. Alt går ikke på skinner, men vi er tidvise gode og løser oppgavene bra. Kristian, Trym og Tore gjør en god jobb bak i banen. Vi ser fram til trekningen og håper på hjemmekamp. Publikum i FRAMOhallen fortjener en dramatisk semifinale hvor vi vinner mot ett av topplagene, sier Erlend Aam

Målskårere
Kristian Bjørnsen 9, Tore Andre Lunde 8, Trym Bilov-Olsen 6, Espen Holand 4, Iben hvidsten 2, Fredrik Mossestad 1, Andreas Gjeitrem 1, Filip Svele 1