Fantastisk borteseier – Bergen

Fantastisk borteseier

FyllingenBergens gutter slutter aldri å imponere, det er en sterk prestasjon å vinne i Drammen.

Bergenserne var forberedt på en svært tøff bortekamp mot ett ubeseiret Drammenslag, men det var de gule som tok initiativet i kampen. FyllingenBergen spilte taktisk klokt og disiplinert, og forhindret Drammensernes kontringsspill. Utover omgangen var bortelaget i føringen med 6 mål, men hjemmelaget fikk redusert til 13-17 til halvtid. 1 omgangen er noe av det beste vi har sett av FyllingenBergen i år, Espen Holand stanser nesten DHK alene og fremme gjør Trym og Tore livet surt for de blåkledde. Drammenserne gav aldri opp og kjempet seg sakte inn i kampen igjen. De gule kjørte mannskapet hardt og ble etterhvert slitne, noe som førte til noen flere feil fremme. Drammen kom ajour for første gang på 26-26 og tok over initiativet mot slutten. Det så mørkt ut med DHK skåring til 30-28, men Fyllingsdølene ville det annerledes. Nok en dramatisk avslutning som gikk FyllingenBergen sin vei og ett magisk øyeblikk når Espen Holand sender bortelaget i føringen 30-31 med bare 7 sek igjen.

Gode lag har både flaks og flyt, og FyllingenBergen har vært gode til å avgjøre jevne kamper til sin fordel. Av slikt blir det serieledelse. Vi gratulerer.

-Dette var helt magisk. Vi er utrolig imponert over klokskapen og disiplinen vi viser i dag. Guttene løser endringene i laget helt forbilledlig. Kristian opp som bakspiller og Fredrik inn på kanten. Espen frustrerer DHK bak og Daniel står nok en god kamp i målet. Fremme er Trym og Tore skikkelig het, og det er ikke ufortjent at vi vinner. Men man vinner ikke mange kamper når hjemmelaget tar ledelsen 30-28, det er nesten så vi synes litt synd på Drammen, avslutter en tydelig glad Erlend Aam.