Fantastisk «debut» av Kristian Bjørnsen – Bergen

Fantastisk «debut» av Kristian Bjørnsen

Riktignok spilte Kristian 2 treningskamper i Sverige i sommer, men

kveldens EM kvalifisering mot Tyrkia i Stjørdal var siddisens skikkelig debut i en tellende kamp. Og hvilken debut det ble. Kristian får tillit fra start på høyrekanten og setter like gjerne Norges første mål. Men han stopper ikke der og varter opp med både kontramål, 7m mål og selvsagt flippskudd fra kant.

Vi er muligens ikke helt objektive når vi antyder «ka sa vi?», men så er vi også blitt vant til at Kristian bøtter inn mål i Postenligaen. Vi klarer heller ikke helt skjule at vi er stolte.

I haugen av gratulanter fikk webredaksjonen likevel sneket inn det klassiske spørsmålet:

Hva føler du nå Kristian?

Føles veldig godt. Viktig med to poeng mot ett svakt Tyrkia, men to poeng er to poeng. godt fornøyd med min skikkelig debut, men allerede til helgen venter en tøff kamp borte mot Litauen, sier Kristian på en støyete mobillinje fra Stjørdal med hylende jenter i bakgrunnen.

Norges ferd mot EM følger du videre på søndag