Viktig seier for Kristian og håndballgutta! – Bergen

Viktig seier for Kristian og håndballgutta!

Kampen startet svært så bra for de norske Håndballgutta.

Litauen som møtte Frankrike i den første kvalifiseringskampen, fikk derimot ingen god start på hjemmebane. Det gikk nesten 10 minutter før de scoret sitt første mål, og da hadde Norge puttet fem baller bak hjemmelagets målvakt. De norske gutta spilte meget godt i forsvar. Bakerst reddet Ole Erevik flere sjumeterskast og andre viktige skudd, og i angrep fløt det bra med få feil i den første omgangen. Til pause ledet Norge 15-8.

Riktignok fikk Litauen en god flyt en periode da de satte inn fem scoringer på rad og reduserte fra 11-19 til 16-19, men det tok ikke motet fra de norske gutta. Etter en time-out hentet laget seg inn igjen og fortsatte kampen med stø kurs. En halvfull hall forsøkte seg tidvis med pipekonsert for å hjelpe hjemmelaget, men uten at det fikk noen betydning. Kristian og de andre unggutta sørget for norske scoringer helt til fløyta gikk for full tid.
Kristian sier til Fyllingenbergen.no : -«Vi har fått en kjempe start på kvalifiseringen og jeg er godt tilfreds med å være med å bidra. Nå skal jeg hjem å lade opp til semifinalen mot Haslum på onsdag. FyllingenBergen er i en vinnende trend, kjekt at jeg kunne ta denne med meg videre på landslaget, men nå skal vi sloss oss til cupfinale. Håper at Bergens publikumet kjenner sin besøkelsestid og kommer for å støtte oss, jeg lover ti mål hvis det blir over 1200 i FRAMOhallen».