FyllingenBergen klar for NM finale – Bergen

FyllingenBergen klar for NM finale

FyllingenBergen er klar for NM finale i Spektrum 30.desember etter en fantastisk semifinale mot Haslum i Framohallen onsdag kveld.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start og satte standard for kampen. I perioder ble Haslum regelrett rundtspilt og kunne gå til pause med hele 18-10 ledelse. Haslum yppet seg litt i starten på 2 omg, men før det var gått 10 min var de gule foran med 10 mål.

Bortelaget prøvde alle triksene i boken, men klarte aldri demme opp for FyllingenBergen sitt angrepsspill. De haglet mål fra alle posisjoner og flest fra Tore Andre lunde og Espen Holand som begge satt 8 hver. Vi tillater oss å si at FyllingenBergen var best i alle faser og at Haslum i realiteten var sjanseløse i dag.

-Vi er bare så utrolig stolte over hva disse guttene presterer om dagen. De viser en moral og disiplin det står stor respekt av, og de fortjener virkelig både NM finalen og serieledelsen. I dag er vi kort og godt jævlig gode. Espen Holand er banens gigant og feilfri i begge ender. Han bremser og stanser hvert eneste angrep fra Haslum. Nok en strålende kamp av Daniel i mål og vi legger ett fantastisk grunnlag i forsvarsspillet i dag. Fremme er vi stabilt gode og livsfarlig i alle posisjoner, sier en rørt assistenttrener Erlend Aam.