Vanskelig bortekamp i Sør Amfi – Bergen

Vanskelig bortekamp i Sør Amfi

En vanskelig bortekamp i Arendal venter FyllingenBergen guttene søndag. Vår danske høyreback, Jeppe Bisgaard er klar for spill og gjør debuten foran 2000 mennesker i SØR Amfi.

FyllingenBergen fosser videre, semifinaletriumfen mot Haslum var ikke annet enn veldig imponerende. Heldigvis er det ikke anledning for de formsterke guttene å hvile på laurbærene. Allerede søndag venter hjemmesterke ØIF Arendal.

Før denne sesongen fikk ØIF Arendal ny hjemmebane. Det flotte idrettsanlegget SØR Amfi ble åpnet med over 2000 tilskuere. Ett tilskuertall de har klart å opprettholde. Dette er imponerende og gir ØIF Arendal en klar hjemmefordel skulle man tro.

«Vi håper det blir fullt hus da vi er i underholdningsbransjen og ønsker flest mulige tilhengere. Det er kjempepositivt for norsk håndball at tilskuertallene øker. Årets serie ser ut til å bli jevnere enn noen gang. Selvfølgelig skal vi prøve å stikke av i teten, men nettopp slike vanskelige bortekamper blir nøkkelen mot veien til seriegullet», sier Andreas Gjeitrem fra sofaen dagen før kamp.

Gledelig er det også å melde at vårt danske fyrtårn, Jeppe Bisgaard er spilleklar. Det blir spennende å se om han kan ta skuddansvaret som Tangen, Reinkind har tatt tidligere. Vi ønsker han velkommen til FyllingenBergen og lykke til med kamp i morgen!

 

Kampen kan du se på TV2 Sumo