Seier i Sandefjord – Bergen

Seier i Sandefjord

Første kamp i Sparserien gikk mot hjemmelaget Runar.

Vi scorer første mål, men åpner ellers litt tregt og ligger under med 1-2 mål gjennom hele omgangen. Enok Voll er en av de få FyllingenBergen-spillerne som gjør en bra førsteomgang og hamrer inn et par kanoner som gjør at vi ikke faller bakpå. Vi går til pause under med to, 16-18. Pause-peptalken til Terje gjør tydelig forandring på Fyllingen-laget som kommer mer inn i kampen. Allikevel tar det knappe ti min ut i andre omgang før vi leder igjen når høyreback Nicholas Andreassen har tenkt å gjøre opp for en dårlig første omgang og kjører enveiskjøring mot Runars kasse med vakre skudd og innspill til strek Henrik Gjerstad. To overtallsperioder for Fyllingen gjør at vi nå leder med 4. Andreas Nesje spiller en god kamp i forsvar og hindrer sammen med våre to keepere at Runar kommer ájour. Det blir spenning i kampen når Runar får straffe og vi utvisning 2 min før slutt på 32-28, men Tord Hopsdal scorer raskt på neste angrep med en fin underarm. Spikeren i kista kommer som et kunstverk. Andre omgangs beste Nicholas kontrer og «flipper» inn 5-målsledelse. Vi vinner fortjent 35-31 etter en god andre omgang.