Serielederen rir igjen – Bergen

Serielederen rir igjen

Guttene kom seg på hesten og leverte en solid innsats i Stavanger Idrettshall mot Viking.

Kampen åpnet jevnt og lagene byttet mål til 5-5 etter 8 minutter. Derfra og ut handlet det meste om FyllingenBergen som kunne gå til ledelse med 13-19. Dansken Jeppe Bisgaard gjorde sakene sine bra i begge ender av banen og ble av en lokal jury kåret til BB.

Anført av Espen sto de gule opp bakover og fikk den hjelpen de trengte av både Daniel og Pål i målet. Fremover er det mange treffsikre i dag, og bergenserne tar tidlig en 10 måls ledelse i 2 omg., og noterer seg til slutt for omgangsseire på 13-19 i begge omganger. Solid levert.

-Vi leverer en bortekamp å være stolt av i dag. Denne kampen gav oss bekymringer, men de ble ettertrykkelig gjort til skamme. Guttene leverte som bestilt og vi er klart bedre enn Viking i dag, sier assistenttrener Erlend Aam