Fullt hus og nestenseier til Spar-guttene – Bergen

Fullt hus og nestenseier til Spar-guttene

Det guttene først trodde var en spøk ble til en god erfaring og morsom utfordring selv om det kanskje var vanskelig å motivere seg til å banke på gjennom hele kampen for å gi jentene ”juling”.

27. november var damelandslaget på besøk i Framohallen med sparringskamp mot våre rekrutter.

Det så lenge ut til at Sparguttene skulle seire over damene, men etter mye bra spill i 1. omgang ble tempo og utfordringen med å holde hele kampen ut for tøft. Damene hadde trøkk fra begynnelsen til slutt og er nok i bedre form.

Kampen ble en spesiell opplevelse for guttene og en grei gjennomkjøring. Fokuset for kvelden var damenes oppkjøring til EM med enkelte detaljer som for eksempel spill med en mer på banen, derav noen litt uforståelige utvisninger mot Fyllingen-guttene.

Framohallen var fylt til randen på bane 1 og utfordrende ble det også for publikum med tribunestøy fra CD på høyt volum under hele 1. omgang da jentene skulle forberede seg på piping og støy fra tribunen under EM.