Sandnes var et bedre lag under siste kamp i helgens Spar-runde – Bergen

Sandnes var et bedre lag under siste kamp i helgens Spar-runde

Så var det duket for siste kampen denne runden. Vi var klar for kamp og revansje mot Sandnes som vi tapte for i Spar-kvaliken.

Sandnes åpner best med flere kontramål og det går mot 8 min før første Fyllingenscoring ligger i nota. Den er for øvrig veldig fin, da Enok Voll snapper ballen og kontrer. Videre fortsetter det med Sandnes-overtak og dårlig skyting. Etter hvert kommer vi mer inn i kampen grunnet bedre skyting og en opplagt Andreas Lilletvedt som holder oss à jour med Sandnes. Vi holder de til 7-7, men så drar Sandnes litt ifra grunnet deres meget opplagte og raske venstrekant. Går til pause under 10-13. Andre omgang begynner dårlig hvor Sandnes starter der de slapp og kjører kontra hvor vi ikke har sjanse på å klare returløpene. Sandnes leder nå 20-13. Vi får et par straffer som Nicholas sette i mål, men Sandnes klarer å holde unna. Grunnet en Sandnes keeper som er i det umulige hjørnet øker bare ledelsen deres mer. De vinner til slutt 33-19 og vi får bare med oss 3 poeng fra denne Spar-runden. Anders Haugland ble sammen med Simen Stava banens beste for hvert av lagene.

Målscorere:

Nicholas 7(3), Anders 4, Tord 3, Henrik 3, Eirik 1, Enok 1