Spennende første kamp i andre Spar-runde for FyllingenBergens gutter – Bergen

Spennende første kamp i andre Spar-runde for FyllingenBergens gutter

Andre sparrunde finner også sted i Sandefjord og første kamp møter FyllingenBergen Nøtterøy til kamp.

Første omgang er ikke annet enn dårlig fra våres side hvor vi ligger under hele omgangen og går til pause med 9-15. Vi starter andre omgang i overtall hvor vi prøver å knipe innpå ledelsen, men Nøtterøy svarer samtlige ganger. Etter hvert klarer vi å minske ledelsen med godt forsvarsspill anført av Johann Eikeland og Andreas Nesje. Nicholas har gjennom hele kampen merke på seg og det blir derfor vanskelig for han å påvirke resultatet. Da klokkeuret er passert halvveis skjer det noe med guttene.  Anders Haugland setter to viktige baller i mål og vi er tette bak med en veldig god Andreas Lilletvedt i mål. Nå er tenningen tilbake i Fyllingen-laget og hele benken og mesteparten av tilskuerne tror nå på seier til Fyllingen. Nicholas spiller ballen ut til Tord Hopsdal som gir Fyllingen ledelsen første gang i kampen ved 21-20. Vi har nå overtatt initiativ i kampen og setter en ny ball i mål. Nøtterøy svarer og reduserer til 22-23 i det vi går inn i de to siste minuttene. Vi bommer på det påfølgende angrepet og Nøtterøy scorer. 23-23 og Andreas går opp i luften for å skyte og blir feilaktig dømt for brøyt.  Andreas Lilletvedt redder Nøtterøy-skudd med 22 sekunder igjen og vi har nå en siste sjanse til å avgjør det. Terje tar time-out med 9 sekunder igjen hvor vi bestemmer oss for skudd fra Nicholas. Vi bommer på skuddet og stillingen blir 23-23. En veldig bra omhenting av guttene, men som eder bittert med kun et poeng. Flere spillere står frem og dette kan vi ta med oss inn i neste kamp mot Sandefjord 17.30