Tap på hjemmebane – Bergen

Tap på hjemmebane

Nøtterøy beseiret FyllingenBergen etter mesterlig opphenting i 2 omg, etter at hjemmelaget førte med 13-8 til pause.

Det kunne se ut som om kampen var ferdig til pause etter at FyllingenBergen noe heldig avsluttet 1.omg med 5-1. I det minste så det slik ut på spillerne etter hvilen. Den totale forvandling var ett faktum og rollen var helt byttet om. Nøtterøy kjempet og sloss for hver eneste ball og hvert eneste mål, men de gule mer sjelden vendte nesen mot mål. Nøtterøy tok kommando fra start og innhentet FyllingenBergen sin ledelse med 0-5 på de første 7-8 minuttene. Derfra og ut fikk Nøtterøy kampen inn i ett spor som passet dem perfekt, og det var ikke ufortjent at de dro hjem med begge poengene.

-Det er bare å beklage overfor publikum. Dette er langt unna hvordan vi ønsker å framstå i egen hall, og innsatsen vi legger ned er tidvis pinlig. Daniel står en god kamp bakerst, men det han ser foran seg er slett ikke bra i 2 omg. Om noen trodde dette var vunnet til pause, så håper jeg de ser seg kraftig i speilet. All honnør til Nøtterøy som viser at de virkelig vil kjempe og sloss for poengene, der hadde vi litt å lære i dag, sier assistenttrener Erlend Aam.