Velfortjent seier til Sparguttene i Sandefjord – Bergen

Velfortjent seier til Sparguttene i Sandefjord

FyllingenBergens supre Spargutter vant 29-22 over arrangørklubben Sandefjord

Etter en ok start mot Nøtterøy var det klart for andre kampen mot vertene Sandfjord. Her åpner guttene bra med en gang og er i føringen gjennom hele omgangen. Sandefjord har tydeligvis funnet ut at de skal sette merke på Nicholas allerede fra start av. Et par ganger i første omgang er Sandefjord opp på likt mål som oss, men vi går til pause med 13-9. Fyllingen starter andre omgang bedre og nå får vi i tillegg brukt Nicholas ettersom han bruker farten for å skape kontra. Forsvaret er i andre omgang veldig bra medd Johann som virkelig har imponert bak. Videre har Tord noen viktige mål som gjør at vi holder avstanden til Sandefjord på 5 mål. Den holder vi helt ut og sikrer oss seieren mot vertene. Vi vinner fortjent 29-22 og det er mange på Fyllingen-laget som er utslagsgivende. Nicholas blir banens beste spiller med 10 goller på kontra og straffe, Henrik spiller en god kamp i forsvar og får satt inn noen mål og Tord spiller en veldig god kamp på høyrebacken i Nicholas’ fravær.