Motgangen fortsetter – Bergen

Motgangen fortsetter

Marginene var ikke på hjemmelagets side da poengene skulle deles ut og etter en jevn avslutning kunne Follo juble over 2 poeng i FRAMOhallen onsdag.

FyllingenBergen fikk en god start på kampen mot Follo og noterte seg tidlig for ledelse 4-1, men slet utover i omgangen med å få ballen i mål bak en god Blaz Vonzina i Follo målet. Hjemmelaget avsluttet omgangen svakt i begge ender av banen, og lot bortelaget gå til halvtidspause med 10-14 ledelse.

2 omgang starter litt tregt og først på 12-18 etter 40 min starter fyllingsdølene opphentingen. Godt hjulpet av en nå god Daniel Bergquist i målet og duoen Espen Holand/Kristian Bjørnsen framover, gikk hjemmelaget inn i en svært god periode hvor resultat ble snudd til ledelse 20-19. FyllingenBergen holdt seg i ledelsen fram til 23-22, men noen enkle feil og bom gav Follo det rommet de trengte til å avgjøre til sin fordel

-Dette ble en trist sorti på årets hjemmekamper i FRAMOhallen og vi er alt for variabel i våre prestasjoner til å kunne være fornøyd. Begredelige perioder avløses av storspill, og vi sliter virkelig med å finne riktig flyt om dagen. På dager som dette har vi ikke råd til å bomme på  4 av 5 fra 7m merket, avslutter assistenttrener Erlend Aam

Målskårere:
Kristian Bjørnsen 8, Espen Holand 4, Andreas Gjeitrem 4, Filip Svele 3, Trym Bilov-Olsen 2 (1 str.), Preben Rasmussen 1, Tore André Lunde 1,

Noen dagers julefri fra fellestrening venter guttene nå, før det er trening igjen 2.juledag. Allerede 28/12 går turen til Bodø og seriekamp, før turen legges videre til Oslo og forberedelser til NM finalen mot Elverum 30.desember