Viktig borteseier i Bodø – Bergen

Viktig borteseier i Bodø

FyllingenBergen gjorde en solid 1 omg i Bodø og la grunnlaget for en uhyre viktig 22-27 seier. Samtidig ble det comeback på både Eivind Tangen og Harald Reinkind som sammen sto for 8 mål.

FyllingenBergen åpnet best i Bodø og det var knyttet spenning til comebacket til våre venstrehendte bakspillere. Lang historie kort, bortelaget hadde nettet 9 ganger før første høyrehendte spiler laget mål. Da hadde trioen Harald, Eivind og Kristian hatt full dominans på banen.

De gule sto kompakt bak og Daniel tok hånd om det meste som passerte. Dermed holdt man Bodø nede på kun 7 mål til pause og halvtidsresultat 7-14. 2 omg ble jevnere og ett hardt kjempende Bodø kom seg tilbake i kampen godt hjulpet av en svært god Joachim Christensen i Bodø’s mål. FyllingenBergen klarte å ri av stormen og holdt seg foran omgangen ut.

-En befriende følelse å vinne igjen og det gjorde godt å se Eivind og Harald tilbake på banen. Men vi gjør en god laginnsats i en vanskelig bortekamp og tar med oss 2 viktige poeng. En perfekt inngang til NM finalen søndag, sier assistenttrener Erlend Aam.