Takk til alle våre supportere – Bergen

Takk til alle våre supportere

I den grad energien mellom publikum og idrett er med på å skape resultater fortjener også alle som fant veien til Oslo Spektrum for å heie på FyllingenBergen en stor takk.

FyllingenBergen ønsker å si tusen takk til alle som fant veien til Oslo Spektrum for egen maskin for å heie laget frem til seier.  Tusen takk til alle som tok med familie og venner, kledde seg i supportertrøyer og viftet med flagg og skjerf og tok ut alt de hadde.  Takk til Trym og Espen som hadde med seg 30 supportere hver og takk til ”Bjørnsens gjeng” som ledet an fra første spillerminutt. Takk til alle trofaste fra dugnadsgjengen som stilte opp for egen regning.  Dere fortjener alle en gullmedalje!

Oppgjøret på tribunene var dømt på forhånd. Gult kom til å drukne i hvitt og tross enhver anstrengelse på å hause opp stemningen ville den slukne fra mer enn 10 ganger så mange hedmarkinger straks de tok til motmæle.

Det skjedde ikke.  Tvert i mot ble Cupfinalen en tribuneopplevelse av de helt store. Som Tommy Sulen antok ville det bli David mot Goliat på tribunen (og vi vet jo hvordan den originale kampen gikk- David vant !!!) Med hans taktikk om å sette inn støt /rop når Taiga’n var stille ble de frustrerte over FyllingenBergens supportere. Etter hvert kunne trommestøyen knapt høres…..

Vi må bygge videre på tribuneopplevelsen fra Spektrum.

Vårt ønske er nå at alle som bidro til stemningen der stiller i sine gule trøyer på våre hjemmekamper i vinter/vår og heier med når Tommy Sulen leder an med sin ropert.  Entusiasme er den viktigste kjerneverdien idretten har.