Finaletap mot TV Bittenfeld – Bergen

Finaletap mot TV Bittenfeld

Arrangøren dro hjem seieren

Det ble et forsmederlig tap mot arrangøren i finalen i Eisele Cup i Frankfurt. Dog ikke helt ufortjent, men stadig like surt. Nok en gang er vi trege ut av startblokken og bak 0-3 før vi snur til 4-4. Bittenfeld ligger på 3 plass i 2.Bundesliga og hadde klassespillere i flere posisjoner, men vi klarer likevel komme til mange gode sjanser gjennom veldig mye bra spill. Det ble i overkant mange bomskudd på deres svært gode målvakt, og vi noterte 28 bomskudd. Det er litt mye….

Hele 9 spillere på skåringslisten viser fin bredde i både stall og spill, og etterhvert riktig høyde og agressivitet i forsvar. Trym ble kåret til MVP i begge kampene i dag og Kristian høstet også pris for hyppig målskårer.

– Ros til spillerne for å levere bunnsolid innsats i begge kampene i dag. Det er slik vi vil det skal se ut, og vi har fått maskimalt ut av kampene her nede. Fysisk tøft, men utrolig lærerikt. Litt mer marginer i dag så hadde vi faktisk vunnet, sier assistenttrener Erlend Aam

Målskårere
Harald 8, Kristian 8, Trym 5, Preben 3, Espen 2, Tobias 1, Iben 1, Filip 1 og Jocke 1