Strålende seier over sveitsiske Phadi Winterthur – Bergen

Strålende seier over sveitsiske Phadi Winterthur

Winterthur (http://www.pfadi-winterthur.ch/) ligger som nr 2 i den sveitisiske toppdivisjonen og er en av de mest historiske klubbene i Europa. Klubben har utallige titler nasjonalt og i Europa og ble stiftet tilbake i 1938.

De åpnet også klart best og gav snille fyllingsdøler en leksjon i begge ender av banen med en forrykende start til 1-4, 2-6 og 6-10 ledelse før våre gutter mente nok var nok.

FyllingenBergen høyner innsatsen og viljen bak, og klarer gjennom kontra/ankomst å komme ajour til hvilen med knapp ledelse 18-17. Anført av en opplagt Trym Bilov-Olsen spiller gultrøyene tidvis strålende angrepsspill og sitter i førersete hele 2 omgang.

Webredaksjonen tok en kjapp prat med en svært fornøyd Trym etter kampen, som har fortsatt i det gode sporet etter NM finalen i romjulen.

– Vi har et glimrende forsvar når vi vil, og etter en begredelig start får vi også god flyt i angrepsspillet. Det mest positive må være at vi nå får flere baller til kant i det etablerte spillet, samt at samarbeidet med linje er på vei i riktig retning, sier en tydelig glad Trym Bilov-Olsen under lunsjen

Nå venter arrangøren, Bittenfeld, i finalen kl 18. De ligger som nr 3 i 2.BL og blir en tøff utfordring for våre gutter.

Målskårere
Trym 8, Espen 6, Preben 5, Harald 5, Kristian 4, Filip 3 og Eivind 2.

FyllingenBergen 0 x 2 min