Oppkjøring 2 nærmer seg slutten – Bergen

Oppkjøring 2 nærmer seg slutten

Etter stor kampaktivitet og et ekstra døgn på flyplassen i Frankfurt sist helg har vi en rolig helg foran oss for å spisse oss inn mot oppstart av ligaens andre del.

Helgen i Tyskland ble svært vellykket. Vi fikk 3 bra kamper som er viktig under VM pausen.

Spesielt kampen mot Phadi Winterhur holdt høy kvalitet og det sveitsiske storlaget hadde store problemer med å komme gjennom vårt solide 5-1 forsvar. Samtlige spillere fikk mye spilletid og ingen nye skader.

Perioden har ellers vært positiv for oss. Skadede spillere er tilbake og kommer mer og mer i form (Harald og Eivind). Kun en spiller er p.t. på skadelisten, Andreas Gjeitrem som er operert for Gilmores Syndrom. Vi håper å ha Andreas tilbake på banen i slutten av februar.

Nå gleder vi oss til oppstart med bortekamp mot BSK/NIF 2. februar.