Tidligere Fyllingen-keeper med suksess i storlaget Atlètico Madrid takker Fyllingen for at han er der han er i dag – Bergen

Tidligere Fyllingen-keeper med suksess i storlaget Atlètico Madrid takker Fyllingen for at han er der han er i dag

I gårsdagens BT kunne du lese om tidligere Fyllingen-keeper Magnus Dahl som er takknemmelig for rådet han fikk om å spille under Anders Fältnäs i FyllingenBergen.

Magnus Dahl sier rådet han fikk av dagens Runar-trener, Marinko Kurtovic om å spille under Anders er det som har gjort at han er der han er i dag.  Både Anders og vår keeper-trener Jan Stankiewicz får ros av Magnus som ikke kan få fullrost tiden i Fyllingen nok.  Magnus Dahl hadde ambisjoner helt fra guttedagene om å bli proff og mener de 3 årene han spilte i Fyllingen har vært helt avgjørende.

Etter 3 år i Fyllingen dro Magnus til Paris i 2010. For tiden er han utleid til Atlètico Madrid, som ligger på annenplass i liga Asobal.  Mens lagets keeper er ute med korsbåndsskade er Magnus nå førstevalget deres.