Vinn billetter til Kurt Nilsen konsert 16.mai – Bergen

Vinn billetter til Kurt Nilsen konsert 16.mai

Alle som stiller i gul trøye er med i trekningen av 2 billetter til Kurt Nilsen konserten gitt av Bergens Tidende! Trekningen foregår umiddelbart etter kampslutt.

Torsdag 16 mai 2013 er det 10 år siden Kurt Nilsen vant hele Norges hjerter og vant den første runden med Idol i Norge. Senere ble han kronet til World Idol og nå 10 år senere er han av Norges største artister med et platesalg på over 800.000 og utsolgte turnéer. Kurt Nilsen og venner inviterer til en storslått fest for å feire sine 10 år som artist. Dette blir en kveld med gjesteartister, overraskelser og ikke minst en heidundende fest i Bergen by! Gjestene til Kurt Nilsen er artister han har jobbet med gjennom hele karrieren.

Konserten finner sted på Bergenhus Festning – Plenen