Sliteseier mot Haugaland – Bergen

Sliteseier mot Haugaland

Mange trodde nok kampen mot Haugaland skulle bli en relativ enkel affære hvor hjemmelaget skulle kunne cruise inn til en grei seier, men årets liga har gitt mange nok eksempler på at ingen resultater er gitt på forhånd

Haugaland har vært igjennom en tøff sesong med store økonomiske utfordringer. Før jul ble det klart at trener Mika Nurmi trakk seg og spillerne måtte betydelig ned i lønn, men de som er igjen har virkelig brettet opp armene.

Haugaland spilte klokt mot FyllingenBergen i begge ender av banen og førte det meste av kampen.

Hjemmelaget hadde problemer med å få ballen i mål og måtte notere seg for i overkant mange bomskudd i første omgang. Bakover hadde målvaktene problemer med å få has på bortelaget sine skudd. Det er en dårlig seiersresept. Så etter 53 minutters spill sto det 21-21 på tavlen.

Hjemmelaget avslutter kampen best. Daniel får noen viktige redninger og Espen får løpt inn noen enkle kontramål, og hjemmelaget vinner siste del 5-0 og kampen 26-21.

-En merkelig kamp hvor vi innledningsvis spiller oss til gode sjanser uten å få betalt. Spillerne legger ned bra med energi bakover, men Haugaland spiller klokt og lar oss stå lenge bak i dag. Tungt å lage 3-4 frikast i hvert forsvar og likevel oppleve at de skårer til slutt. Fremme er vi ikke like skarpe over hele linjen og flere underpresterer nok litt i forhold til egne forventninger. Men Espen Holand, Preben Rasmussen og Harald Reinkind er alle avgjørende i 2 omg, sier assistenttrener Erlend Aam

Målskårere:
Espen Holand 7, Preben Rasmussen 5, Kristian Bjørnsen 4, Harald Reinkind 3, Trym Bilov-Olsen 2, Filip Svele 2, Erik Bjørnsen 2, Eivind Tangen 1