Onsdag 20/2 får FyllingenBergen besøk av en fersk OL-gull mester i Framohallen – Bergen

Onsdag 20/2 får FyllingenBergen besøk av en fersk OL-gull mester i Framohallen

Peder Palmstrøm Hald kom nylig hjem fra Special Olympics i Pyeongchang i Sør-Korea med gullmedalje i slalom. Onsdag tar FyllingenBergen stolt i mot Peder i Framohallen hvor han får æren av å presentere dagens kampball.

Peder ble som tiåring diagnostisert med en lettere psykisk utviklingshemming. Special Olympics er en olympiade for utøvere med psykiske hemminger. Totalt deltar det 340 alpinister på olympiaden, og til tross for sykdom i begynnelsen kom Peder blant de 10 beste totalt og gikk altså helt til topps i slalom. Det ligger mye svette og tårer bak forberedelsen til en slik konkurranse og prestasjonene til utøverne i Special Olympics står ikke tilbake for andre idrettsutøveres prestasjoner.

FylligenBergen ønsker Peder hjertelig velkommen