Glimt av storhet mot Drammen – Bergen

Glimt av storhet mot Drammen

FyllingenBergen glimtet til med årsbeste i perioder mot Drammen i Framohallen i en kamp som svingte fra 8 til 2 mål foran, men nærmere kom aldri Drammenserne

Anført av en svært opplagt Daniel Bergquist i mål og en småsyk Espen Holand, gikk FyllingenBergen kontant til verket hjemme mot Drammen. Det var periodevis pottetett bakover og fremme fungerte det meste de gulkledde prøve seg på. De første 15 min av kampen er noe av det bedre som er vist av hjemmelaget og ledelse 10-3 skapte forventninger i hallen. Men målvaktsbytte hos bortelaget førte til noen bom som gav kontra i mot og ledelsen ble redusert, før Harald Reinkind nærmeste på egen hånd brakte hjemmelaget til 18-12 til hvilen.

Etter hvilen fortsatt Harald storspillet og ble etter hvert tatt ut med frimerke. Drammen la høyere press og fyllingsdølene ble stresset til hurtige avslutninger. Dette spillet passet DHK bedre og de fikk løpe mye kontra/ankomst og knappete inn på forspranget. Men nærmere enn sluttresultatet 31-29 kom de aldri

Vi er i perioder fantastisk gode i angrep, med variert og rikt angrepsspill. Harald er gigantisk i dag og tvinger Drammen til å gjøre grep. I forsvar har vi egentlig vært gode i lengre tid og man får tårer i øynene av å se midtforsvaret vårt med Espen, Jocke og Erik. Vi slipper ikke mye i etablert forsvar og Daniel står en flott kamp bakerst med 16 redninger, sier assistenttrener Erlend Aam

Postenligaen (også kalt kokosligaen) er fortsatt uhyre jevn og teoretisk kan man fortsatt får alle posisjoner fra 1 til 10, men nå er medalje absolutt innen rekkevidde.