Nok en hjemmeseier – Bergen

Nok en hjemmeseier

FyllingenBergen tok nok en seier hjemme i FRAMOhallen da ØIF Arendal ble beseiret 25-21 onsdag kveld

Arendalittene kom ikke til Bergen for å gi ved dørene og kampen ble som ventet tett og jevn. Lagene fulgte hverandre tett i 1 omg uten at noen klarte å tilrive seg noe initiativ og halvtidsresultatet var like langt, 12-12.

Anført av en meget opplagt Espen Holand stengte de gule igjen bakerst, og fikk dermed også Daniel Bergquist i gang i målet. ØIF Arendal fikk 3 mål de første 15 minutter i 2 omg og hjemmelaget fikk dermed opparbeidet en luke på 4 mål. Gjestene fikk knappet inn litt, men ble liggende 2-4 mål bak hele omgangen. Fyllingen fortsatte å brenne gode sjanser, men med Espen’s 8 mål fikk hjemmelaget satt tilstrekkelig mange nok til å på en måte kontrollere inn en fortjent seier

-Espen Holand er fantastisk i dag og viser høy klasse i begge ender av banen. Vi er jevnt over solide bakover etter litt personlige feil i 1 omgang, og angrepsspillet er godkjent. Ikke supert, men godt nok i dag. Stort mer tror jeg ikke vi skal forlange, og innsatsen var upåklagelig over hele linjen, sier Erlend Aam etter kampen

Nå venter bortekamp mot Runar kommende søndag og FyllingenBergen er absolutt med i medaljekampen.