Beklager! – Bergen

Beklager!

FyllingenBergen tapte hjemme for Bodø og leverte en prestasjon man ikke kan være bekjent av.

Bodø åpnet klart best og var i førersete hele kampen. 1 omg er noe av det svakeste FyllingenBergen har levert i egen hall og bare 7 mål på 31 ballkontroller forteller det aller meste om de føraste 30 minuttene.

Lite gikk hjemmelagets vei og en svært opplagt Bodø målvakt tok de forsøkene som kom. De gule fikk ingen flyt fremover på banen og hadde tidvis problemer bakover også. Etter hvilen ble Espen Holand flyttet opp som bakspiller og gjør en god figur i den posisjonen, men blir veldig alene blant bakspillerne. Andreas Gjeitrem på linjen bidrar også i den tiden han er på banen

FyllingenBergen fikk endret kampbildet etter 45 minutter og fikk faktisk jobbet seg inn i kampen til 21-21. Men det hjalp så lite, noen bomskudd senere var Bodø foran 22-23 og det er lite å si på at de fikk med seg 2 poeng hjem

-Først av alt vil jeg beklage til alle frammøte at vi ikke klarer gi valuta for inngangsbilletten i dag.  Bodø har ligaens beste målvakt, men vi presterer ikke slik vi ønsker i dag og vi er svært skuffet over egen prestasjon. Vi må alle gå i oss selv og fokusere positiv framover om vi skal få snudd dette, men vi skal ikke ta fra Espen Holand at han nok engang leverer varene. Han er hel ved, hver gang, sier assistenttrener Erlend Aam