Høyt aktivitetsnivå for FyllingenBergens rekrutter – Bergen

Høyt aktivitetsnivå for FyllingenBergens rekrutter

Toppidretten er i Spania 2-9 mars, mandag 11. mars er det treningskamp for 95-96 regionslaget og 14. mars er det regional landslagssamling i Haukelandshallen

TOPPIDRETTEN ER I SPANIA 2-9 mars.

Andreas Nesje, Nicholas F.Andreassen, Anders Haugland, Matias Lygre og Kjetil Skarstein-Hatlen, går alle på Toppidrett og er for tiden på treningsleir i Albir, Spania. Målet med turen er å få en optimal treningsuke med trening fra kl 0900-1100 samt fra kl 1500-1700 hver dag. Det vil bli muligheter til basis økter i tillegg. Miljøfaktoren, varmen og det å leve som «proffene» en hel uke, er inspirerende og utrolig moro for de unge spillerne. Vi ønsker de lykke til og god tur. (Kjetil skal kun være der til onsdag, da drar han direkte til Skien hvor 96 landslaget har samling.)

TRENINGSKAMP FOR 95-96 REGIONSLAGET.

Mandag 11 mars i Åsanehallen kl 2015. Motstander er Åsane sitt herrelag menn 2 divisjon. Kjetil og Andreas Nesje er tatt ut til denne kampen.(Anders Haugland meldt forfall) Lykke til.

REGIONAL LANDSLAGSSAMLING TORSDAG 14 MARS I HAUKELANDSHALLEN.

Landslagstrener E.Skarpsno og Daniel Birkelund skal være ansvarlig for denne samlingen og FyllingenBergen har mange med på denne samlingen, Henrik Gjerstad, Tord Hopsdal, Enok Voll, Andreas Nesje og Matias Lygre.(Anders Haugland meldt forfall). Her er de beste spillerne fra regionen samlet, Gloppen og stryn er representert samt Stord Viking Årstad og Kjøkkelvik. Her får guttene kjørt seg skikkelig. Moro å få trene/spille med og mot de beste.

Vi ønsker alle lykke til!

Terje Kleppestø