Idrett handler om å ha det gøy – Bergen

Idrett handler om å ha det gøy

FyllingenBergen takker alle 103 påmeldte som var i auksjon under FyllingenBergens 4. sponsorturnering i Framohallen fredag hvor idrettsglede og samhold stod i fokus og ikke minst alle som deltok på årets bankett etterpå.

Lerøy var tittelforsvarere til kveldens vandrepokal som de hadde fått til odel og eie dersom de hadde vunnet.  Dessverre for Lerøy ble Select et for sterkt lag og stakk av med seieren og pokalen.

Foruten vandrepokalen ble det også delt ut priser i andre kategorier.

En kyndig jury valgte ut kveldens beste dame, beste mål, beste målvakt og beste prestasjon under ledelse av FyllingenBergens kaptein Erik Bjørnsen som var kvelden konferansier og takket alle deltakerne for påminnelsen om at idrett faktisk handler om å ha det gøy. Til å dele ut priser fikk Erik hjelp av FyllingenBergens spillere samt Joakim Stenquist som teknisk ansvarlig.

I kjent ”Academy Awards” stil var det flere nominerte i hver kategori og også her var bare det å være nominert å betrakte som en seier i seg selv.

I kategorien Beste Dame stakk Maiken Lindøe fra Bunnpris av med seieren som sentral i alle lagets kamper. Øvrige nominerte i denne kategorien var Celine Troye fra Sparebanken Vest og Mona Godø fra Nordialog.

I kategorien Beste Mål var Robert Barsnes fra Felix, Thomas Isaksen fra Lerøy og Terje Thorstensen fra Scandic nominert. Robert Barsnes stakk av med seieren for sitt utsøkte tric mot AXA.

Dagens Målvakt hadde også 3 nominerte. En enstemmig jury kåret Magne Lie fra Sparebanken Vest til vinner for sin innsats som en gammel traver i mål. Magne Lien beseiret Kjetil Troy fra Felix og Stig Hovland fra Select.

Siste kategori var dagens prestasjon hvor juryen hadde mange å velge i. Lars Riis Ellingsen, i anledningen fra Scandic, var nominert for sin overslagsfinte mot Nordialog og scoret lagets første mål på Daniel. Charlotte Solberg fra Nordialog var nominert for en noe uheldig finte fra Scandic, men det var Lars Røttingen fra AXA som stakk av med prisen for en nydelig lobb mot Felix og flere helkontra.

Lars Røttingen fra AXA sørget også for kveldens stand-up med sin utdeling av AXA prisen. Priser fra øvrige sponsorene ble også delt ut til både bredde og topp i selvvalgte kategorier hvor superlativene var mange.

FyllingenBergen ønsker velkommen igjen for 5. gang i 2014.