Sterk borteseier – Bergen

Sterk borteseier

FyllingenBergen tok en sterk borteseier i FolloTrykk Arena og informerte kilder hevder at dette er første borteseier over Follo noensinne.

Kampen åpnet i forrykende tempo og begge lag skårte på «alt» til  til stillingen 3-3 etter bare 4 min. FyllingenBergen tok deretter føringen og holdt Follo på 2-3 mål ledelse utover omgangen. Andreas Gjeitrem satt gjestenes 3 første mål og bergenserne spilte seg gjennom Follos utgrupperte forsvar gang på gang. Til hvilen sto det 12-16 i favør FyllingenBergen.

Follo fikk aldri helt flyt i spillet sitt og en svært opplagt Daniel Bergquist i FyllingenBergens mål stengte delvis igjen butikken i 2 omg og vartet opp hele 15 redninger (over 21 totalt). Det ble selvsagt avgjørende og lot bergenserne tidlig ta føring med 5-6 mål i 2 omg. Follo endret forsvar flere ganger men fikk aldri uttelling og med 10 min igjen hadde bergenserne en fin 7 mål ledelse med 17-24. På tampen fikk vertene pynte litt på resultatet til 23-26, men borteseieren var aldri riktig truet.

-Dette trengte vi virkelig nå og all ros til spillerne for å gi svar på tiltale når vi var satt under press. Daniel står godt bakerst og vi tar litt «luven» av Follo som etter hvert ser ut til å miste litt troen. Det hevdes at dette er Fyllingens første borteseier over Follo, og i så fall kom den med god «timing», sier en synlig fornøyd assistenttrener.

Målskårere
Espen Holand 7, Kristian Bjørnsen 6, Andreas Gjeitrem 5, Harald Reinkind 4, Tore Andre Lunde 2, Filip Svele 1 og Eivind Tangen 1.

I Postenligaen er det fortsatt vidåpent og FyllingenBergen kan teoretisk fortsatt bli alt mellom 3 og 9. Siste kamp går av stabelen onsdag 20.mars kl 18:30 i FRAMOhallen.