Seier i siste seriekamp – Bergen

Seier i siste seriekamp

FyllingenBergen vant kontrollert 37-28 over Viking og endte med det på 5.plass i årets liga med lik poengsum som lag nr 3, 4 og 6

FyllingenBergen lykkes godt i sitt angrepsspill og laget mål jevnt og trutt, men problemet var at det gjorde også Viking. Stadige glipptak i forsvar gjorde at det sto hele 21-17 på tavlen til hvilen. 38 mål på 30 min er i overkant kan man trygt si.

Dermed var det ett og annet å snakke om i pausen og justeringene gjorde bra utslag. Gultrøyene ble mer gnien bak og fikk stengt bedre igjen, og som vanlig åpent det for flere kontra til bl.a. ligaens toppskårer, Kristian Bjørnsen. Utover 2.omgang fikk FyllingenBergen en betryggende luke og seilte inn til en helt grei 9 mål seier over nedrykksklare siddiser.

-Godt og variert angrepsspill, høyst variabelt forsvarsspill og alt i alt en fin seier for oss. Øvrige resultater gikk ikke helt vår vei, men vi har oss selv å takke etter enkelte svake prestasjoner tidligere i sesongen, oppsummerer assistenttrener Erlend Aam

Lag på lik poengsum rangeres etter innbyrdes oppgjør. Det betyr at det lages ny tabell hvor alle de innbyrdes resultater for alle lagene på lik poengsum teller. Tabellen endte med BSK/NIF, Runar, FyllingenBergen og ØIF Arendal på lik poengsum (26). Den innbyrdes tabellen rangerte lagene i nevnte rekkefølge fra 3.plass til 6.plass.