De uunnværlige – Bergen

De uunnværlige

Å spille elitekamper i Postenligaen for menn stiller krav til arrangement. Å skape en EliteArena ut av en breddehall til hver kamp krever innsats.

Til hver elitekamp i Framohallen er det mer enn 50 oppgaver som skal bemannes og hver eneste en av disse oppgave blir utført av en frivillig sjel som bruker sin fritid og kapasitet for at FyllingenBergen skal gjennomføre sine Elitekamper i Framohallen.  Oppgavene er store og små og omfatter alt fra rigging av tribuner og arena, selge billetter, betjene kiosk, kaffetrakter og vaffeljern og til å organisere maskotter og flaggbærere.  FyllingenBergen er evig takknemmeliglig overfor sin faste dugnadsgjeng og foreldre som stiller på kamper og står på sesong etter sesong.

De glade damene avbildet i kiosken er Tone Hegg, Monica Løseth og Randi W Sivertsen som representerer en del av den faste dugnadsgjengen som stort sett er til stede på hver eneste kamp. Uten dere og alle de andre blir det ingen arrangement.

Har du lyst å være en del av gjengen kan du sende e-mail til post@fyllingenbergen.no