Slutspel… – Bergen

Slutspel…

Nu kommer matcherna tätt som flugor på sommaren. Det kan bli så mycket som 12 kamper på 4 veckor för de lagen som tar sig till final. På spel står en plats i ehf cupen.

Då vi spelar om 3 titlar i Norge kan jag tänka mig att Haslum är sugna på att vinna slutspelet då de har missat på serie och cup. Och varför inte? Det kryllar av landslagsspelare i laget. Trion Klev, Mamelund och koren är 3 av Norges mest meriterade spelare och kräver alltid bevakning. Problemet med att lägga för mycket  focus på de 3 är att också kanterna är landslagsspelare…

För vår del gäller det att komma 1 eller 2 i gruppen vilket absolut ska vara möjligt. Bsk/Nif, Bodö och dagens Haslum är de vi ska slåss med.

Vi är alltid sugna på titlar och vi har spelare som visar tecken till toppform i Svele och Lunde. Blir också spännande att se om Kristian och Harald kan ta med sig storspelare från landslaget och lyfta laget ett hack till.

Kom igen nu!

Nu kör vi….

Fältnäs