Strålende start på sluttspillet – Bergen

Strålende start på sluttspillet

FyllingenBergen leverte en strålende 1 omg mot Haslum og la et solid grunnlag med ledelse 17-10 til pause. 2 omg ble så jevn og dramatisk som det ofte gjør i Framohallen, men seieren ble halt i land etter 60 minutter.

Hjemmelaget tok føringen i kampen fra første minutt og viste stor glød og innsats i begge ender av banen. Solid forsvarsspill, og sterkt målvaktsspill av Daniel Bergquist, gav FyllingenBergen mulighet til å sette massivt press på Haslum i ankomst og angrepsspillet. Sjansene ble tatt godt vare på og gultrøyene dro sakte i fra Haslum utover omgangen.

Etter hvilen ble rollene snudd nærmest snudd om. Haslum kom på banen med annen innstilling og våre gutter virket nærmest litt fornøyde. Det straffer seg i håndball, og en solid ledelse ble fort spist opp og endret til en jevn kamp utover omgangen. Haslum kom ajour på 23-23 etter 52 minutter og var sågar forbi ett øyeblikk, men noen krafttak på slutten sikret seieren.

-Uomtvistelig en viktig seier for oss og en god start på sluttspillet. Vi får den flyten vi ønsket fra start og Daniel tar halvparten av skuddene, dog virket Haslum litt uinspirert, men all ære til guttene for en solid første omgang. Etter hvilen blir for nonchalante og vi inviterer et noe kvassere Haslum lag inn i kampen igjen. Det er selvsagt ikke slik vi ønsket det, men hjulpet av noen viktige mål fremme og redninger bak, så klarte vi å dra seieren i land. Det er vi veldig fornøyd med, sier Erlend Aam