Stabilt ustabilt – Bergen

Stabilt ustabilt

Ledelse 7-12 ble snudd til fortjent tap etter en horribel 2.omgang i Nordstrandshallen.

Etter en jevn start fikk FyllingenBergen etter hvert festet ett bra grep på kampen midtveis i 1.omgang og gikk i fra til 7-12 ledelse etter ca 25 min. Derfra startet elendigheten og til pause var ledelsen redusert til 11-12.

Etter hvilen ble det bare verre og verre, og hjemmelaget tok over både føringen og initativet i kampen. Våre gutter kastet bort ball etter ball, men sjelden i mål. Borte var guts og initativ, og feil ble avløst av feil i begge ender av banen.

-Jævlig dårlig, vi er ikke engang i nærheten av å vinne. Negativ rekord i tekniske feil og bomskudd. Vi opptrer som ett juniorlag og det ser ikke klokt ut, sier Erlend Aam