Sluttspillet lever – Bergen

Sluttspillet lever

Etter forrykende 2.omg med settsiffer 23-12 slo FyllingenBergen seg inn i kampen om semifinaleplass igjen.

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett utover omgangen. Spillet framover fungerte godt, men bergenserne ble duellsvake bakover og lot Bodø slippe for lett til. Det førte til en svak periode hvor Bodø fikk ta over og vinne 8-2, og gå til hvilen med ledelse 18-14

Anders hold en tale i garderoben som går «Any given Sunday» en god gang, og spillerne responderte umiddelbart. FyllingenBergen la om til 6:0 bak og begynte umiddelbart å vinne dueller. Etter bare noen minutter var Bodø innhentet og Fyllingen i føringen, tross 2×2 min utvisning. Harald Reinkind står virkelig fram i 2 omg, det samme gjør Preben Rasmussen, og de lager begge 8 mål hver. Bakerst står Henrik Eidsvåg en god kamp og gir absolutt sine bidrag.

-Det svinger i håndball. Den 2.omgangen vi gjør i dag lyser det klasse av. Erik er klok som midtre bakspiller og vi gjør en solid jobb bakover. Nå er vi inne i sluttspillet igjen og «winning beats the hell out of loosing», sier en smørblid Erlend Aam fra Bodø.