Med en fot i semifinalen – Bergen

Med en fot i semifinalen

FyllingenBergen sitter i førersete mot semifinale i sluttspillet før siste runde på onsdag etter kveldens seier over BSK/NIF. Ett poeng mot Bodø er uansett tilstrekkelig, og da trenger man ikke bry seg med andre resultater.

Men det var gjestene som åpnet ballet i FRAMOhallen mandag kveld og tok ledelsen 1-4 etter noen minutters spill. Men etter 11 minutter var det snudd til 5-5 og derfra holdt FyllingenBergen seg foran kampen ut. Likevel klarte man aldri riktig riste av seg seriens bronsemedaljør nok til å føle at det hele var under kontroll. På det meste var hjemmelaget foran med 5 mål, men også nede i bare 2 mål. Alle som har vært på FyllingenBergen kamp tidligere vet inderlig godt at det fort kan snu i håndball.

Men solid forsvarsspill i 1 omg., kombinert med godt målvaktsspill av Henrik Eidsvåg, gjorde at hjemmelaget gikk til pause med 11-8 ledelse.

Den 2 omgangen ble som den første i avstand, men med langt flere mål. Periodevis byttet lagene på å skåre og man fikk ikke lukket igjen bak på samme måte. Samtidig bøttet gultrøyene på med mål i andre enden og anført av 10 målskårer Espen Holand sto der 32 skårte mål på tavlen da dommerne blåste av kampen.

-I dag spiller vi håndball i 2 x 30 min og holdt oss i betryggende avstand fra bunnivået vårt. Kjekt å se at vi står fram når det var litt vinn eller forsvinn i dag. Nå kontrollerer vi dette bra selv og legger alt inn på å være like skjerpet på onsdag mot Bodø, sier assistenttrener Erlend Aam